HTML

miért éppen Belfast?

Skócia után Észak-Írországra váltottam, elölről kezdődik minden, munka-, barát-, fallabdapartner-keresés, és remélhetőleg rövidebb repülőutak Magyarországra.

Friss topikok

  • ZsuzsaSüti: A harmadik a legjobb szerintem is. De jó lenne, ha az egész blog arculata akkor átmenne kékbe. Hát... (2011.02.25. 13:35) Segítetek?-kiegészítés
  • gyengetölcsér: Köszi mindkettőtöknek, átadtam/átadom Mariannak. (2011.02.15. 17:43) Ma hajnalban
  • Sparrow79: Dehogy vagy. :) (2011.02.07. 19:21) Hétfői
  • Sparrow79: Azt hozzá kell tenni, hogy én még csak az első részt láttam... (2011.02.06. 01:10) Magyar imázs
  • Sparrow79: :))) Várlak hétfőn vagy kedden, mindegy. :) Majd írj. (2011.01.28. 22:13) Múlt heti pótlás

2011.02.03. 12:29 gyengetölcsér

Össze-vissza hírek

Összevissza bejegyzés lesz, mindenféle előre kigondolt tárgy nélkül.

Kedden este bement a könyvtárba egy fiatal pasi, és bedobott valamit az előtérbe, majd szaladt is ki a forgóajtón. Petárda volt, de ezt Marian, meg a még ott tartózkodó 3-4 ember nem tudhatta, meg Belfastban elsősorban nem petárdákat dobálgattak nem is olyan régen. Egy izraeli/arab faszi (akinek nyilván szintén volt már ilyan tapasztalata) betuszkolta az embereket egy másik terembe, de Marian így is kicsit megsüketült a robbanástól. A lelkiállapotáról nem is beszélve. Tegnap a rendőrséggel visszanézték a CCTV-t, nekem is megmutatta, tök simán kivehető az arca, remélem, elkapják a kis pöcst.

Visszakaptam a laptopomat! És gyönyörű, Win7 van rajta, (egyelőre?) kevés programmal, aminek következtében még gyors is. Mondjuk a Windows Intéző, ha még így hívják, ugyanolyan áttekinthetetlen számomra, mint a Vistában, így Total Commandert használok. Zoli pedig jutalmul kapott egy Tokaji Aszút meg egy kis (bocs, Zsuzsa!!) diós és mákos bejglit.

Azt ugye mondanom se kéne, de mondom, hogy Marian ahogy a finomságok folyamatosan bukkantak elő a bőröndből, egyre jobban alélt el, "Úúúúúúúúúú, és Túró Rudi is, és juj de jó, Traubi is", stb. A végén csak annyit mondott: Magyarországra kell költöznünk. 

Hűtőnk még nincs, azaz van, a mosógép tetején: De ma megyünk megnézni egyet, és ha tetszik, akkor megrendeljük a neten, mert ott majdnem 20%-kal olcsóbb.

Tegnap jelentkeztem 4 állásra, egy már vissza is írt, hogy köszi, nem, aztán most küldött egy másik álláslehetőséget emilben, ahol franciául kell tudni...

És végül két kép a repülőről, a hab felettről:

free counters

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hidegskocia.blog.hu/api/trackback/id/tr952635616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása