HTML

miért éppen Belfast?

Skócia után Észak-Írországra váltottam, elölről kezdődik minden, munka-, barát-, fallabdapartner-keresés, és remélhetőleg rövidebb repülőutak Magyarországra.

Friss topikok

  • ZsuzsaSüti: A harmadik a legjobb szerintem is. De jó lenne, ha az egész blog arculata akkor átmenne kékbe. Hát... (2011.02.25. 13:35) Segítetek?-kiegészítés
  • gyengetölcsér: Köszi mindkettőtöknek, átadtam/átadom Mariannak. (2011.02.15. 17:43) Ma hajnalban
  • Sparrow79: Dehogy vagy. :) (2011.02.07. 19:21) Hétfői
  • Sparrow79: Azt hozzá kell tenni, hogy én még csak az első részt láttam... (2011.02.06. 01:10) Magyar imázs
  • Sparrow79: :))) Várlak hétfőn vagy kedden, mindegy. :) Majd írj. (2011.01.28. 22:13) Múlt heti pótlás

2011.02.28. 16:21 gyengetölcsér

Union bar

Tudom, meglepő, de a fenti egy bár neve itt Belfastban, méghozzá a melegebbik fajtából. Napközben, ha jól értem, akkor "rendes" kocsmaszerű képződmény, a jobbik fajtából, kaját is szolgálnak fel, és este válik meleggé (azt nem tudom, hogy minden este vagy csak heti pár napot). Ide mentünk pénteken Mariannal és Claire-rel vacsorázni. Annyira jó, hogy tilos a dohányzás itt a pub-okban, végre nem lesz dohányszagú mindenem, és még látjuk is egymást. A földszinten kaptunk asztalt, nem messze a lépcsőtől, igen fura figurákat láttunk. Csak a hátát láttuk eleinte annak, aki születésileg baromi magas volt, ehhez hozzájött a kb. 5 centi vastag talpú és 15 centis sarkú cipő. Nagyon nőies, kék ruhát viselt, meg is állapítottam, hogy milyen jó lába van, amikor megfordult és persze pasi volt. Mondjuk már nem nagyon lepődök meg ezeken, de mulatságos. A kaja jó volt, csakúgy, mint a zene, még Marian is talált kedvére valót, játszottak neki egy Liza Minelli-számot is.

Egy srác nagyon be volt rúgva, a poharat alig tudta megfogni, kókadozott, látszott, hogy el fog aludni. Nem értettük, miért töltik újra a poharát. Aztán amikor tényleg elszunnyadt kicsit, egy biztonsági őr próbálta felrázni. meg voltam lepve, mert az őr olyan kiöregedett díjbirkózó kinézetű volt, a srác hozzá képest nyüzüge, és azt hittem, hogy keménykedni fognak vele. De a security pasi mondhatni gyengéden rázogatta, majd udvariasan kikísérte. Azért Claire mondta, hogy vannak különszobák, ami teljesen illegális, és a biztonsági őrök oda szokták vinni a delikvenseket, ahol szarrá verik őket. Ez most nem az az eset volt.

Claire persze késett, és amikor megérkezett, volt valami fura piros zúzódás volt a vállán. Elmondta, hogy hét elején kicsit többet ivott a kelleténél, és a kocsmából kifele jövet felrugdosta a kukákat (magassarkúban), aztán, amikor már nem volt rajta cipő, akkor mezítláb. Aztán megrugdosott egy kocsit is, valaki hívta a rendőröket, akik nem intézkedtek volna, ha nem kezdi el pocskondiázni őket is. Szerencséje, hogy nem támadta meg a zsarukat, de így is letartóztatták és éjszakára bezárták. De még ott is kiabált, hogy "Én egy ártatlan állampolgár vagyok, engedjenek ki!":) Reggel, amikor magához tért, persze nem tudta hol van, és tele volt zúzódásokkal. És kellett mennie dolgozni.

Mariannal nagyon röhögtünk, elképzeltük, ahogy ez a 150 centis, 40 kilós csaj fenyegeti a golyóálló mellényben intézkedő rendőröket.

free counters

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hidegskocia.blog.hu/api/trackback/id/tr562698564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása