HTML

miért éppen Belfast?

Skócia után Észak-Írországra váltottam, elölről kezdődik minden, munka-, barát-, fallabdapartner-keresés, és remélhetőleg rövidebb repülőutak Magyarországra.

Friss topikok

  • ZsuzsaSüti: A harmadik a legjobb szerintem is. De jó lenne, ha az egész blog arculata akkor átmenne kékbe. Hát... (2011.02.25. 13:35) Segítetek?-kiegészítés
  • gyengetölcsér: Köszi mindkettőtöknek, átadtam/átadom Mariannak. (2011.02.15. 17:43) Ma hajnalban
  • Sparrow79: Dehogy vagy. :) (2011.02.07. 19:21) Hétfői
  • Sparrow79: Azt hozzá kell tenni, hogy én még csak az első részt láttam... (2011.02.06. 01:10) Magyar imázs
  • Sparrow79: :))) Várlak hétfőn vagy kedden, mindegy. :) Majd írj. (2011.01.28. 22:13) Múlt heti pótlás

2009.02.25. 21:19 gyengetölcsér

Nyűglődés

Elolvastam a régebbi bejegyzéseket és hozzászólásokat (nem működik a tv, unatkoztam), és ismét megállapítottam, hogy a rokonaim/barátaim igen idétlen emberek, és ennek fenemód örülök:)

Azota mukodik a tv, csak eppen 3 adoval. Kris ugyanis elkoltozott, es vitte magaval a dobozt is, amivel fogni lehet a csatornakat. Igy kenytelen leszek tanulni, most is ezt tettem, bent a hotelben, meg is fajdult a fejem, mire levettem a szemuvegem, de akkor meg nem lattam az embereket, eleg zavaro, plane ha 130 ember van jotekonysagi esten... De legalabb a Beatles szol es Krissie-vel (akinek az igazi neve Krittika, haha:)), a tajfoldi pincerlannyal eneklunk.

Fura most, hogy Kris elment. Azt gondoltam, nem jelent majd semmit, mert sokszor elkerultuk egymast a kulonbozo beosztasaink miatt, olyan nagyon kozel nem kerultunk egymashoz. Amikor elment, nagy olelkezesek mindenkivel, de nem razott meg. Aztan megiscsak elpityeredtem picit kesobb, de Lorena mondta, hogy o is, meg Kris is igy voltak. Lorena meg aznap este bekoltozott Kris szobajaba, en meg vonakodom, lehet, hogy el kell toltenem Lorena regi szobajaban egy ejszakat, hogy lassam, milyen. Ma rajottam, hogy nem is nagyobb az en szobamnal, mert ugyan hosszabb, de keskenyebb is.

Mivel tv-nezes ezek utan nemigen lesz, letoltottem/toltom a QI (Quite Interesting) cimu musort). 5 emberrel mukodik, a musorvezeto az a Stephen Fry, akirol mar a blogban is irtam, plusz van 2-2 vendeg tole jobbra es balra. A musorban nincs politika, hanem ABC sorrendben a vilag dolgairol van szo, pl. asztrologia, animals, air (meg csak az An betunel tartok:), es a lenyeg, hogy mivel meglehetosen nehezen megvalaszolhato kerdesek vannak, igen kicsi az eselye, hogy helyes valaszt tudnak adni, a hangsuly azon van, hogy aki megnyomja a gombot, az minel erdekesebben/viccesebben adja elo a mondandojat,  meg ha koze sincs a kerdeshez. Ha nem erdekesen mondja, akkor minuszpontok. A vegen meg van egy resz, ahol konnyunek tuno kerdesek vannak, pl. hany ora egy nap. Van egy faszi, allando vendeg, es mindig a sablonvalaszt mondja, amit mindenki mas is mondana, es mindig kiderul, hogy az nem jo. Es mar vagy minusz 40 pontja volt, amikor jott ez a hany ora egy nap. Mar vagta volna ra, hogy 24, de mindenki kiabalta, hogy neeee, ne azt mondd, erre mondta, hogy kicsit tobb, vagy kicsit kevesebb, mint 24 ora, es az volt a jo vlaasz, igy vegul csak minusz 25 ponttal zart. Mindig o az uccso:)

Hétfőn megint voltam a Lerwick Squash Club összejövetelén. Először november környékén mentem le, most másodszor. Öt emberrel játszottam, 4x kikaptam, és izomlázas a fenekem. Játszottam egy nőcivel, kb. 55 éves, futni nem tudott a tropa térdei miatt (azt mondta, térd-átültetésre van szüksége), de olyan technikája volt, hogy csak lestem. Asszem 15-10-re kaptam ki. Aztán jött egy még nála is idősebb pasi, ő is profi volt, el is kalapált. Aztán összekerültem egy olyan 40 körüli emberrel, neki a bal térde volt rossz, gyakorlatilag jobb lábon ugrált, tőle "csak" 15-13-ra kaptam ki. De nagyon élveztem, már amikor épp kaptam levegőt. A karom jól elszaródott, annak nem hiányzott a terhelés. Szardan abba kellett hagynom a krémezést, a tubuson levő info szerint csak 7 napig szabad kenni. De határozottan javult az állapotom, már be tudom tűrni a pólót a nadrágba, de a hataraim azert vegesek.

free counters

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hidegskocia.blog.hu/api/trackback/id/tr47966229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gál Éva 2009.03.03. 06:45:44

Csenguskám!

Hurrá, ismét sikerült regisztrálnom!!!! Nem mondtad Chrisnek, hogy jöjjön be hozzánk egy kávéra?
Puszillak. Éva

gyengetölcsér · http://hidegskocia.blogspot.com 2009.03.05. 20:32:59

@Gál Éva: De jo:)
Kris inkabb Tajfold es Ausztralia fele mozog, az szamomra is vonzobb:)
süti beállítások módosítása